1250 ₺ ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!                                                                                                                                                                          HER ALIŞVERİŞİNİZE BOL BOL PARAPUAN KAMİL KESKİN'DE!
Lütfen ülkenizi ve tercih ettiğiniz dili seçiniz
  • Değişim / İade
  • Kapıda Ödeme
  • Güvenli Alışveriş

Son on yıl içerisinde tesettür abiyelere olan ilgi neredeyse iki katına çıktı. Bunda en büyük neden olarak giyim mağazalarının sayısındaki artış gösterilmektedir. Aynı zamanda her zevke ve beğeniye uygun abiye ürünlerinin tasarım farklılıkları da göz dolduruyor.

Onlarca farklı seçenek kampanyalar ile birlikte her bütçeye uygun bir şekilde satışa çıkarılmaktadır. Online alışverişler tamamen güvenli bir şekilde, hızlı ve ücretsiz kargo avantajları ile birlikte gerçekleştiriliyor.

En Çok Satan Abiye Modellerinde İlk Seçenek

Simli ve kuşaklı abiye ürünleri nostaljik etkilere sahip modern ürünler olarak çok satanlar arasında yer alıyor. Çeşitli giyim mağazaları bu ürünlerde sezon başı olmasına rağmen yüzde yirmiye varan indirimler de yapmaktadır. Uzun kollu ve astarlı olan tesettür abiyeler asla içi göstermez ve tam bir giyim konforu sunar. Hakim yaka olan versiyonları kolye aksesuarlarının çok daha ön planda olmasını da sağlıyor.

Dantelli Abiyeler ve Öne Çıkan Özellikleri

Elastan kumaşı ile birlikte üretilen dantelli abiye modelleri esneme payı oldukça yüksek ürünlerdir. Hem makinede hem de kuru temizlemede yıkanabilir olması en büyük avantajlarından biri olarak görülüyor. Asla çekme yapmayan bu giyim ürünlerinde siyah, haki ve bordo gibi karakteristik renkler seçilebilir.

Elastan dışında şifon kumaşı da üretiminde kullanılmıştır. Toplamda 24 ay gibi uzun bir garanti süresine sahip olan tesettür abiyelerin kollarında aksesuar işlevi gören düğmeler de bulunuyor. Sipariş edildiği takdirde 2 iş günü içerisinde adreslere gönderilmektedir ve iade hakkı tüm alıcılar için geçerlidir.