1250 ₺ ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!                                                                                                                                                                          HER ALIŞVERİŞİNİZE BOL BOL PARAPUAN KAMİL KESKİN'DE!
Lütfen ülkenizi ve tercih ettiğiniz dili seçiniz
  • Değişim / İade
  • Kapıda Ödeme
  • Güvenli Alışveriş

Gündelik giyimin vazgeçilmez kıyafetleri arasında bulunan tunik modelleri artık çok daha fazla tasarım alternatifi ile beraber alıcılara sunuluyor. Tesettür kombin seçeneklerine de uygun olan bu modeller giyim mağazalarından ve online platformlardan sipariş edilebilir.

Tesettür Tuniklerde Kombin Seçenekleri

Kombin yapmak isteyenler için tunik her zamanki gibi bu yılda en uygun olan giyim ürünlerinin başında geliyor. Alt giyimlerde hem etek hem de pantolon ürünleri ile beraber rahatlıkla ikili takım oluşturulabilir.

Bunun yanı sıra renk ve tasarım ölçülerine dikkat edilerek ceket ve kaban gibi dış giyim ürünleriyle de kombin yapmak mümkün. Tesettür tunikler ek olarak beğenilen aksesuarlarla da uyum içerisinde giyilebilir. Çanta ve topuklu ayakkabı modelleri ile beraber yapılan toplu alışverişlerde alıcıları büyük indirimler de bekliyor.

En Trend Tesettür Tunik Modelleri

Boydan düğmeli tesettür tunikler son üç yılın en çok satan modelleri arasında gösteriliyor. Bu tunik seçeneklerinde öne çıkan renkler ise turkuaz, pudra, turuncu ve haki gibi alternatif renklerdir. Birçok farklı ve özgün desenler ile çok daha zengin bir tasarıma ev sahipliği yapan ürünler de ilgili kataloglara tıklanarak saniyeler içerisinde sipariş verilebilir.

Tıpkı elbiselerde olduğu gibi yarasa kollu tunikler de mevcut. Giyim mağazalarında her yaştan alıcının ilgi gösterdiği bir diğer seçenek ise omuz düğmeli ve kolyeli çeşitlerdir. Kolyelerin rengi ve modelleri tunikler ile istenen uyumu yakalama konusunda müşteri memnuniyetini sağlıyor.