1250 ₺ ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!                                                                                                                                                                          HER ALIŞVERİŞİNİZE BOL BOL PARAPUAN KAMİL KESKİN'DE!
Lütfen ülkenizi ve tercih ettiğiniz dili seçiniz
  • Değişim / İade
  • Kapıda Ödeme
  • Güvenli Alışveriş

Yüzde elliye varan indirimleriyle gömlek ve yelek modelleri moda akımlarına uygun bir şekilde üretilmekte ve satışa çıkarılmaktadır. Spor ve klasik tarzı bir arada sunan modern seçenekler için de mağazalar ve online giyim platformları tercih edilebilir.

En Moda Tesettür Gömlek Seçenekleri

Özellikle aktif olarak iş yaşamı bulunan kadınların sıklıkla tercih ettiği tesettür gömlek modelleri moda ile yakından ilgilenen alıcıların da bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Sıklıkla uygun ceket modelleri ile kombin yapılan bu giyim seçenekleri kaliteli kumaşların bir araya getirilmesiyle imal ediliyor.

Üretiminde en çok kullanılan kumaşların başında ise pamuk ve polyester kumaşları yer almaktadır. Yazın terletmeyen ve kışın sıcak tutan özel gömlekler birçok farklı desen alternatifine de sahip. Dantel detaylı tesettür gömleklerin yanı sıra yılın dört mevsimi giyilebilen ürünler de mevcut. İsteyenler için inci detayları ile çok daha zengin hale getirilmiş giyim alternatifleri de bulunuyor.

Tesettür Hırkalar ve En Moda Çeşitleri

Son yıllarda giderek moda olan hırka çeşitleri kaban ve ceket modellerine alternatif olarak giyilebilir. Derin cepleri bulunan versiyonları başta cep telefonu olmak üzere küçük eşyaların taşınmasında işlevsel bir yöne de sahip. Giyim mağazalarında en çok incelenen türlerinin başında triko yelekler geliyor.

Sonbahar ve kış aylarında tercih edilen bu tesettür hırkalar soğuk havalara karşı korunaklı bir yapıya sahip. İsteyenler için kapüşonlu olan modeller de yağışlı havalarda yağmurluklara alternatif olarak giyilebilir.