1250 ₺ ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!                                                                                                                                                                          HER ALIŞVERİŞİNİZE BOL BOL PARAPUAN KAMİL KESKİN'DE!
Lütfen ülkenizi ve tercih ettiğiniz dili seçiniz
  • Değişim / İade
  • Kapıda Ödeme
  • Güvenli Alışveriş

2019 yılı itibariyle birçok farklı ürün seçeneğine ev sahipliği yapan tesettür elbiseler ve abiye modelleri indirim oranlarıyla fark yaratıyor. Yüzde yirmiden başlayan indirim oranları bazı model seçeneklerinde yüzde kırka uzanıyor. Alınan abiyeler koşulsuz şartsız iki hafta içerisinde iade edilebilir.

Tesettür Abiyelerde En Trend Seçenekler

Kendilerine en uygun model ve renk alternatiflerini değerlendirmek isteyenler için kataloglarda onlarca farklı renk sunuluyor. En trend abiye renklerinin başında son yılların popüler renkleri arasında gösterilen pudra yer alıyor. Ek olarak Parlement mavisi, zümrüt yeşili ve haki gibi farklı tesettür ürünleri de fiyat farkı ödenmeksizin, dakikalar içerisinde sipariş edilebilir. Gençlerin ilgi gösterdiği renkler arasında ise saks mavisi, fuşya ve mürdüm sıralanabilir.

Kuyruklu ve Pelerinli Abiye Modelleri

2010'lu yılların başında moda olmaya başlayan pelerinli abiye modelleri günümüzde de en çok tesettür giyimlerin başında geliyor. Seyyar pelerinli olan versiyonları ise istenildiği kadar çıkarılarak daha minimal ölçülerde giyilebilir. Bir diğer seçenek ise kuyruklu olan türlerdir. Bu ürünler özellikle düğün ve nişan gibi davetlerde şık bir seçim olarak değerlendirilebilir.

En Çok Satan Diğer Abiye Modelleri

Simli ve pullu abiye model seçimleri her yaşta ve beğenide olan alıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bunun dışında artık bir klasik olarak kabul edilen pul payet modelleri de farklı renk ve tasarım seçenekleri ile birlikte satışa çıkarılmaktadır. Daha farklı ürünler için brit desenli abiye modellerine de hızlıca göz atılabilir.