1250 ₺ ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!                                                                                                                                                                          HER ALIŞVERİŞİNİZE BOL BOL PARAPUAN KAMİL KESKİN'DE!
Lütfen ülkenizi ve tercih ettiğiniz dili seçiniz
  • Değişim / İade
  • Kapıda Ödeme
  • Güvenli Alışveriş

Şal, özellikle tesettür giyimi tercih eden kadınlar için olmazsa olmaz aksesuarlardan biridir. Şık bir görüntüyü elde etmek isteyenler için bağlama modelleri önemlidir. 2022 şal bağlama modelleri ile kadınlar, kusursuz, şık ve çağdaş bir görünüme sahip olabilir. Siz de stilinizi yansıtmak için bu içeriğimizde bulunan pratik ve modern şal bağlama yöntemlerini kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz şallar  ile farkınızı yaratabilirsiniz.

Şal Bağlama Teknikleri Nelerdir?

Özellikle kapalı giyimde karşılaşılan şallar ile istediğiniz sportif ve zarif görünüme sahip olabilirsiniz. Doğru bağladığınız şallınıza, uygun kombininizi yaptığınızda çok daha havalı görünürsünüz. Şal bağlama teknikleri içinde günlük hayatta kullanabileceğiniz yöntemlerden abiye giyime kadar birçok yöntem bulunur.

Günlük hayatta kullandığınız şalınızı doğru bir şekilde bağladığınızda modern ve sportif bir görünüme sahip olursunuz. Yine düğün, nişan veya mezuniyetlerde farklı tekniklerle şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Örneğin, şalın uzun ucunu başınızın üzerine dolayıp bir iğne yardımıyla sabitleyebilirsiniz. Bu model, zaten kabarık bir görüntüye sahip olduğundan saçınızda kalın topuz kullanmaktan kaçınmanızı öneririz.

Şal Bağlama için Kolay Yöntemler

Günlük yaşamda kullanacağınız şalınız için şık ve sportif bir görünüm tercih edebilirsiniz. Günlük şal bağlama modelleri sayesinde istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki aşamaları adım adım izlemeniz yeterli olacaktır:

 

· Saçınızı güzel bir biçimde toplayın. Ancak bombe oluşmaması için tepeden topuz yapmamalısınız.

· Kaymaz bonenizi, başınıza takın.

· Hem teninize hem de kombininize uygun şalınızı, ikiye katlayın ve başınıza yerleştirin.

· Şalın sol ve sağ bölümünü, başınızın yanına gelecek şekilde pileli hale getirin.

· Sağ ve sol uçları, çapraz şekilde boynunuzdan geçirin. Arka tarafta düğümleyin.

Bu şal bağlama modelleri kolay olmasından dolayı zorlanmadan istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.  

Penye Şal Bağlama Nasıl Yapılır?

Penye şallar, tesettür giyimi tercih eden kadınların en çok kullandığı şal türüdür. Genellikle kayma problemi olduğundan dolayı bu şalı kullanırken bonenizi iyi seçmeniz gerekir. Ayrıca seçim yaparken yüz tipinizi de iyi bilmelisiniz. Böylece yüz tipinize uygun penye şal bağlama ile kusursuz bir görüntü elde edebilirsiniz. Penye şallar ile aşağıdaki modelleri yapabilirsiniz:

 

· Spor bağlama modelleri

· Arkadan bağlama modeli

· Dolama şal modelleri

· Bol ve salaş şal modelleri

· Yüze yapışan şal modelleri

Abiye Şal Bağlama Önerileri

Düğün, davet, nişan veya mezuniyet gibi yerlere giderken abiye şal bağlama tekniklerini tercih etmelisiniz. Bu sayede bulunduğunuz ortamda dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Abiye şallar için aşağıdaki modelleri kullanabilirsiniz:

                                

· Pileli şal bağlama stili

· Bone tarzı aksesuarlı şal modeli

· Tül şalları abiye kıyafete bağlayarak oluşturulan bağlama stili

Yukarıdaki şal bağlama stilleri, katıldığınız özel günlerde zarif bir görüntü yakalamanıza olanak tanır. Siz de gittiğiniz ortamlara göre şalınızı kullanarak farkınızı yansıtabilirsiniz. Sportif görünümden şık bir stile kadar her yerde tarzınızla konuşulacaksınız!